Showing posts with label Tag. Show all posts
Showing posts with label Tag. Show all posts

25/11/2013

The Versatile Blogger Award :)

25.11.13 12 Comments
Awards...accolades...appreciation...are they eveeeeer enough???
Naaah!!!
A new one in my kitty is The Versatile Blogger Award by Supriya of The Purple Notebook.
Thanks dear...it always makes me happy :)
Heading on to the RULES:
1) If you are nominated, you are awarded the Versatile Blogger Award!
2) Please thank the person who gave you this award (courtesy!). 
3) Include the link of her blog (courtesy, again).

4) Nominate other bloggers for the Versatile Blogger Award. 
5) Finally, tell the person who nominated you & do tell 7 things about yourself (ex. What all u love/hate….like/dislike) etc.
All right now seven things about me:
Before starting I really wanna say that I like answering questions about me rather than randomly talking about myself... (Lazy bums always look for short cuts :P)  
Secondly many of my answers...okay all my answers would match to somethings I have said before...c'mon I can't be novel with my personality traits,they're pretty permanent!!!
Bring it on:
1. I am a makeupaholic+shopaholic but a budget friendly one.. (Budget Belleza you see dahling!!!)
2. I love making to-do-lists (though I hardly follow the chores in that order)
3. I secretly cry in all emotional movies.
4. I love dabbing my favourite Itars on my pulse points.
5. I am a foodie and a reasonably good cook...now you know where that double chin comes from..yeah!
6. I am a sucker for peachy nude lipsticks.
7. I am obsessed with Coral these days :D
Nominations:
I nominate all those who are reading and commenting...consider yourself tagged :)
xoxo
Aditi..

07/10/2013

A Liebster Again :)

7.10.13 12 Comments
Exactly a year back I was awarded a Liebster and its same time of the year and the Liebster pours in again :)
This time its by Natasha of My Little World of Makeup..Thank you sweetie for the award! Sorry it took me long to do this post..I noticed I'm tagged yesterday only as I was MIA !!!
Over to the Question/Answer round now!!!
My answers to Natasha's questions:
1. Your thoughts about the beauty blogging community?
Ans. A whole new world of like-minded people!!

2. What was your first make up item?
Ans. A lakme nail paint in silver.

3.  Do you prefer high end make up or drugstore?
Ans. Who doesn't want high-end makeup,but I can't burn a whole in my pocket to powder my nose...plus I'm BUDGET Belleza ;)

 4. What would you prefer blush or bronzer?
Ans. Actually both..but still contouring is more imp. for my chubby face than a flush of blush!

5.  Name one brand's make up you feel is underrated? 
Ans. Can't answer that all the brands I love,are loved equally by others!

6. What is your most cherished make up product and Why? 
Ans. It would be my Boots No 7 Protect and Perfect Foundation for the flawless finish it gives.


7. Which actress you think in Bollywood does the most amazing make up? 
Ans. Well almost every actress these days has amazing makeup on..thanks to their MUAs but still I guess Priyanka Chopra has most natural looking matte makeup on her.
8. Name one brand which makes the best eye shadows according to you ?
Ans. I'm not much of an eyeshadow person,my 120 palette does the most for me!

9. Which is favourite lipstick color family?
Ans. I love a variety of shades but somehow peaches suit me best.



10.One make up item you cannot do without?
Ans. Lipstick only..brings a whole lot of change to the look.


11. Name one blog/website you love?
Ans. Niesha's blog Indian Beauty Forever 
Nivedita's Makeup and Chit Chat

Tags and Awards are always fun!!!
XOXO
Aditi

03/09/2013

This or That Beauty Tag :)

3.9.13 20 Comments

Just when back to blogging,I noticed the "This or That Beauty Tag" doing rounds in the blogosphere.
I love tags...tagging and getting tagged :)
Excited here I go:


Makeup:
Blush or Bronzer- Bronzer..I NEED to contour.
Lipgloss or Lipstick- Lipstick anyday.
Eyeliner or Mascara- Tough one...mmm Mascara,opens up the eyes.
Foundation- A good coverage foundation...Smart gal haan ;)
Neutral or Colour Eyeshadows- Neutrals generally!
Pressed or Loose Eyeshadows- Pressed anyday !
Brushes or Sponges- Brushes coz I can't use sponges for eye makeup..Though I love my beauty blender dupe!

Nails:
OPI or China Glaze- I haven't used any but would like and OPI.
Long or Short- Medium ;)
Acrylic or Natural- Natural..mine grow pretty fast!
Brights or Darks- Brights in Spring,Darks in fall
Flower or No Flower- Both

Body:
Perfume or Body Splash- Perfume..infact to be more precise Itars.
Lotion or Body Butter- Lotions in summers,body butters in winters
Body wash or Soap- Body wash..leaves me hydrated,smells good and takes less time!
Lush or other Bath Company- I'm a lush virgin...so other!

Fashion:
Jeans or Sweat Pants- Sweat pants athome..Jeans outside!
Long sleeves or Short- Short!
Dresses or skirts- Skirts..need to loose some weight before I can write dresses
Stripes or Plaids- Plaids and florals
Flipflops or Sandals- Depends whats on top (what I'm wearing)
Scarves or hats- Hats??? Neither I'm a cow boy nor do I often visit polo matches...Scarves it is!
Studs or Dangly earings- Studs Studs Studs!!!!!!!!!
Necklace or Bracelets- I'm fond of both..though like wearing one at a time.
Heels or Flats- Flats!
Cowboy Boots Or Riding Boots -  Neither..it has to be below 5degrees to choose one!
Jacket Or Hoodie - Hoodie!
Forever 21 Or Charlotte Russe - Forever 21 for their accessories.
Saks 5th Or Nordstrom - Ignorant. 

Hair:  
Curly Or Straight - Straight though I have curly :(
Bun Or Ponytail - Ponytail ..
Bobby Pins Or Butterfly Clips - Butterfly clips :)
Hair Spray Or Gel - Hair Spray
Long Or Short - Medium!
Light Or Dark - Dark with highlights.
Side Sweep Bangs Or Full Bangs - Full Bangs but that needs to suit!
Up Or Down - Down

Random:
Rain Or Shine - 2days rain and then 3days shine :)
Summer Or Winter - Somewhere in between..Mediterranean climate!
Fall Or Spring - I like them both..though spring seems happy and colourful.
Chocolate Or Vanilla - Chocolate.
East Coast Or West Coast - West Coast!

Now I'm tagging my fellow beauty blogger friends,names in no particular order:


 


  The Image on top has been googled.I don't claim any ownership.

12/09/2012

Its Liebster this time :)

12.9.12 0 Comments
Hey guys..the pouring of awards is even more effective than the monsoons themselves in the blogosphere:) and this time its Liebster Award by Samannita of makeup and beauty. Thank you so much for the award dear!
The rules are :-                          

  • Post 11 things about myself
  • Answer the tagger's questions            
  • Tag and pass the awards to 11 other bloggers
  • Create 11 questions for the bloggers to answer
  • Go to the bloggers page and inform them about the award.
So right away to .. 11 things about me!
  • I am a makeupaholic+shopaholic but I won't break my bank for it!
  • I love making to-do-lists (though I hardly follow the chores in that order)
  • I secretly cry in all emotional movies.
  • I love dabbing my favourite Itars on my pulse points.
  • I am a foodie and a reasonably good cook :)
  • I absolutely love chatting (read talking)
  • I am obsessed with Coral and Mint colours these days.
  • My biggest wish at the moment is to loose weight :(
  • I love hoarding nail paints and lipsticks.
  • I am a sucker for coral lipsticks :)
  • I like reading,though the stuff varies!
My Answers to tagger's questions!
 1. Favorite Blog?
Ans. I like reading all the blogs I'm following but IMBB and Wiseshe provide a huge variety.

2. Kohl or eye liner?
Ans. Eyeliner!

3. Morning person or a Nocturnal?
Ans. Nocturnal for sure!

4. Ice cream with soda or Ice cream with cake?
Ans.With cake any day:)

5. Beach or Hill station?
Ans. Beach..hills are exhausting :\

6. Preferred outfit for Winters?
Ans. Dark colored skin fit jeans,jacket and boots..with a muffler or scarf around my neck just to add colour!

7. Favorite neon color you flaunt on your nails?
Ans. Currently an orange but it makes my hand look dark and so does any other neon shade..I guess its not for me!

8. Rs. 20000 ---- Shopping for clothes or jewellery?
Ans. I guess clothes and shoes and bags and makeup :)

9. Sms or call?
Ans. Depends who the person in question is ;)

10. Active or lazy (Common, admit it!)?
Ans. Genetically lazy (I wish I was more like my Mom:(

11. Best quality about you?
Ans. I admit my shortcomings :) with a smile!

Now I pass on this award to:
Namita of http://lifeisafairytale-mithy.blogspot.in/ 
Ritu of http://www.theindianbeauty.com/ 
Shilpa of http://ourexternalworld.blogspot.in/ 
Nisha of http://beautyandthecheap.blogspot.in/ 
Preethi of http://cutepinksandpurples.blogspot.in/ 
Shourima of http://makeupfashionandeverythingilike.blogspot.in/ 
Agnibanya of http://agnibanya.blogspot.in/ 
Shalini of http://www.bbeautilicious.com/ 
Coral crue http://coralcrue.blogspot.in/ 
Divassence http://divassence.blogspot.in/ 
Anju of http://www.indianmakeupways.com/ 

And my questions are:
1. One makeup product you cannot leave the house without?
2. Red lips nude eyes or nude lips smokey eyes?
3. Best budget buy till date?
4. Do you follow a night time skin routine religiously?
5. What 5 things your everyday makeup bag would have?
6. Favorite skin care brand?
7. Favorite makeup brand?
8. Given a chance would you like to hoard on lipsticks or eye shadows?
9. Most pocket friendly international makeup brand according to you?
10. What would you gift your boyfriend/husband when on a tight budget?
11. Shoes or bags?

So all you tagged ladies ..I'm dying to read your answers!

10/09/2012

The Sunshine Award and Tag!

10.9.12 0 Comments
Day after day I'm collecting these awards and they never seem to be enough :)
I have been given this award by Ruby Parmar of  Beauty Accessorized..Thank you so much Ruby for spreading the sunshine :)


As part of this award I need to answer the following questions:-

 1. What do you feel your purpose is in life?
Ans. To be remembered as a good human being :)

2.What is your favorite book?
Ans. Many..currently reading Don't Loose Your Mind,Loose Your Weight by Rujuta Diwekar

3. Who or what inspires you most in life?
 Ans. Nature itself!

4. Would your rather donate time or money?
Ans. Depends what I have spare at that time ;)

5. What are your best qualities?
Ans. I am good at accepting my shortcomings!

6. If you were an organ in the body which would you be and why?
Ans. Heart...coz he's the Boss!

7. Why do you blog?
Ans. For my love of writing!

8. What is your greatest accomplishment?
Ans. I've never been so ambitious to count my accomplishments...yet have come a long way!

9. Who is your role model/ hero and why?
Ans. My favorite teacher Mrs.Manisha Singh,for her knowledge,simplicity and grace!

10. If you could be anything or anyone in the world,what would it be and why?
Ans. I would still be me..Coz I can't think of myself without my family..my son!

Now passing this award to my lovely fellow bloggers : 
1. Anu of http://www.indianmakeupdiva.com/  
2. Preethi of http://cutepinksandpurples.blogspot.in/
3. Renji of http://www.makeupholicworld.com/
4. Upasna of http://www.makeupmypassion.com/ 
5. http://indianbelle.blogspot.in/ 
6. Ansh of http://www.vanitynoapologies.com/
7. Pooja of http://beautybrainsbrawns.blogspot.co.uk/


Please note the rules below and pass on this award to other bloggers whom you feel deserve the Sunshine!
Rules:
1. Include award logo in a post or on your blog page. 
2. Answer (10) questions about yourself. (highlighted above.)
3. Nominate 10-12 other fabulous bloggers. 
4. Link your nominees to the post and comment on their blog, letting them know about the award. 
5. Share the love and link the person who nominated you. 
6. Leave a link with your answers in comment section.
Spread the sunshine :)))  
 

Follow Us @budgetbelleza

Instagram Feed